Suntem creativi și perfecționiști, iar asta e doar în avantajul tău!
 • Text Hover
 • Text Hover
Ce oferim ?

Dacă ai dat o raită prin portofoliul nostru, probabil că ai observat diversitatea de cadre pe care ne place să le surprindem, cu multă dragoste, pricepere și atenție.
Faptul că ne alegi pe noi pentru a surprinde amintirile tale cele mai de preț este o onoare și o tratăm ca atare. 

Serviciile foto pe care le oferim includ dar nu se rezumă la următoarea listă. Daca ceea ce te interesează nu se regăsește mai jos, contactează-ne și sigur vom găsi o cale să te facem fericit!
 1. Fotografie de nuntă

 2. Fotografie de botez

 3. Fotografie cununie civilă

 4. Ședințe foto individuale

 5. Ședințe foto de familie sau grup

 6. Ședințe foto tematice

 7. Evenimente private

 8. Evenimente corporate

 9. Fotografie comercială și de produs

 10. Fotografie imobiliară

De ce noi?

 • Suntem tineri, entuziaști și foarte pasionați în ceea ce facem. Nu ne scapă nimic iar dedicarea și implicarea noastră este esențială pentru ca totul să fie captat perfect. Venim în ajutorul tău și cu sfaturi despre mici amănunte pe care le-ai putea rata!

 • Ne place să păstrăm o atmosferă naturală și relaxată unde tu vei fi în centrul atenției. Te vom îndruma cu sfaturi despre posturi, astfel încât cadrele să se construiască cât mai natural și plăcut.

 • Avem experiență cu peste 100 de proiecte, de la nunți, botezuri, ședințe foto de boudoir sau maternitate, până la fotografie de produs și ședințe foto de crăciun. Am lucrat în condiții diferite, cu oameni diferiți, așa că vă putem spune că fiecare eveniment este unic în felul lui. De unde și capacitatea noastră de a ne adapta după firea oamenilor cu care colaborăm, după condițiile de lucru, cerințe și locație sau vreme.

 • Suntem creativi și meticuloși în procesul de selecție și editare a fotografiilor tale de suflet, fotografii care îți readuc emoția locurilor și timpului.

 • De asemenea, ne place să învățăm constant și ne perfecționăm procesul creativ pentru ca rezultatele să fie întotdeauna pe măsura așteptărilor tale.

Ce presupune o colaborare cu noi?


 1. O intalnire inițială ca să ne cunoaștem, sa ne familiarizam unii cu ceilalți și să discutam detaliile evenimentului tău plus așteptările pe care le ai de la noi.

 2. O a doua sau a treia intalnire în cazul în care există nelămuriri sau întrebări nediscutate la prima întâlnire, sau în cazul în care apar schimbări în derularea evenimentului care ne pot influența munca pe parcursul zilei cu pricina.

 3. Lucrăm doar pe bază de contract și oferim factură pentru prestarea serviciilor noastre. De asemenea, percepem și un avans dacă evenimentul este unul complex, restul remunerației urmând să o primim la sfârșitul zilei evenimentului.

 4. Numărul de fotografii pe care le facem este nelimitat, iar tu vei primi cele mai bune momente captate de noi.

 5. Vom alege o selecție a celor mai uimitoare imagini, le vom edita personal pe fiecare în parte astfel incat sa aibă același aspect și consistență ca să alcătuiască o poveste vizuală.

 6. Avem posibilitatea să îți oferim și albume foto clasice sau fotocărți, rame foto, poze printate de diferite dimensiuni, stick-uri usb, DVD-uri personalizate sau orice altceva îți mai trece prin cap.

 7. Ne deplasăm pe raza județului Cluj și Mureș. 

 • Text Hover

De știut...

Suntem alături de tine/voi pe tot parcursul zilei și vă vom ajuta să vă simțiți în largul vostru în fața camerei, oferindu-vă sugestii și îndrumări de poziționare.

Dedicarea noastră merge mâna-n mână cu creativitatea de care avem nevoie la fața locului, de aceea ne vom ajuta de lumini și culori pentru a extrage tot ce e mai frumos din ziua ta specială.

Ne luăm foarte în serios treaba de a documenta evenimentul prin cadre naturale, expresive și detaliate pe care sa le admiri mulți ani de acum înainte.

Fotografiile sau filmările sunt livrate în stare finită în format jpg sau avi. Chiar dacă fotografierea și filmarea se face în format brut, nu livrăm decât produse editate și prelucrate profesional.

Prețurile pentru serviciile noastre variază în funcție de locație, cerințe specifice, număr de persoane și durata evenimentului. De aceea, îți sugerăm să ne contactezi pentru o ofertă de preț personalizată.

Ne găsești ușor, printr-un mesaj privat pe Facebook, Instagram sau LinkedIn; prin formularul de contact de pe site, la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0770 963 271.